Algebehandling og algerens

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling i dag.

  • Hos Bregne Service ApS sikrer vi en hurtig og effektiv algebehandling af tag og fliser.
  • Vi giver fordelagtige priser på algebehandling.
  • Vi kører i hele Øst- og Midtjylland. Kørsel, opsætning af udstyr og oprydning er inkluderet i prisen.
  • Vi anvender miljøgodkendte produkter til algebehandling.

Algerens fra Bregne Service ApS

Er dit tag, din terrasse eller indkørsel fyldt med alger? Måske har du selv prøvet at få bugt med algerne, men er ikke helt lykkes med det? Uanset, så kan Bregne Service ApS hjælpe dig med at komme algerne til livs. Vi er klar til at rykke ud hurtigt og sørger for en effektiv behandling af dine overflader ved din adresse eller dit erhverv, så du slipper for algerne. Vi tilbyder selvfølgelig også imprægnering af overfladen efterfølgende, så behandlingen holder længere.

Du behøver ikke leve med algerne. Vi hjælper dig med at gøre dit tag, dine terrasse, din flisebelægning og resten af dine overflader fri for alger, så de ser så godt som nye ud igen. Algerens kan nemlig hurtigt og effektivt få dine udendørsarealer til at shine igen.

Vi hjælper vores kunder med algerens i Øst- og Midtjylland. Har du et problem med alger på dine udendørs overflader? Så tøv ikke med at kontakte os. For så kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at komme algerne til livs – en gang for alle.

Algerens af tag

Er dit tag blevet angrebet af alger, så fortvivl ikke. Med et fugtigt klima som det danske, har alger og mos gode levevilkår. Derfor er der mange danskere, der døjer med alger på deres udendørs arealer. Derfor kommer vi gerne ud og hjælper dig af med algerne, uanset om det er din private bolig eller dit erhverv.

Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på algerens af dit tag, så du kan få bugt med algerne hurtigst muligt. For hvad end dit tag er helt nyt eller fyldt med alger/mos, så er der altid fordele forbundet med at algebehandle taget. Du kan bl.a. bidrage til en længere levetid på taget, øge husets værdi samt opnå et pænt og sundt tag igen.

Sådan udfører Bregne Service algebehandling af dit tag

Det er først og fremmest vigtigt, at vejret er tørt, når algebehandlingen påføres. Hos Bregne Service ApS benytter vi miljøgodkendte produkter, så vi hverken belaster miljø og dyrelivet ved påføringen af midlet. Efter endt behandling skal algemidlet have lov til at sidde og virke. Her vil sol, vind og regn i løbet af 6-8 måneder fjerne de uønskede alger og mos på taget.

Vi anbefaler, at du får algebehandlet taget 1 gang årligt, således at alger og mos holdes nede og taget fremstår fra sin bedste side.

Fliserens og algebehandling af fliser

Ser din flisebelægning heller ikke ud, som du gerne ville have den til? Har din indkørsel, terrasse eller gangstier set bedre dage? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at komme algerne til livs. Om du ringer på vegne af din arbejdsplads eller som privatperson, det er underordnet. For hos Bregne Service ApS tager vi alle slags opgaver indenfor algerens i det område, vi kører i. Så når du ringer, rykker vi ud hurtigst muligt, så dine fliser kan komme til at se så godt som nye ud igen.

Vi anbefaler dig, at du får bugt med algerne hurtigst muligt. For jo før du sætter ind, jo nemmere er det at få bugt med algerne med vores fliserens og algebehandling af fliser.

Alle vores fliserens laves med en fast opstartspakke, der inkluderer de første 50 kvm rens inkl. kørsel, opsætning af udstyr og oprydning efterfølgende

Vi anbefaler, at dine fliser imprægneres efter en fliserens

Efter en rens af fliserne, anbefales en overfladebehandling. Denne vil sikre, at resultatet holder meget længere, da imprægnering efter algebehandling af fliser forhindrer vand og fugt i at trænge ind, ligesom den vanskeliggør vækstbetingelserne for alger, sort skimmelsvamp mm. efterfølgende.

Få et uforpligtende tilbud på fliserens fra Bregne Service ApS.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling / algerens

Modtag nyhedsbrev