Polering

Polering der skinner? Det står Bregne Service for

(i samarbejde med prof. samarbejdspartnere)

Polering til privat og erhverv

Hos Bregne Service varetager vi selvfølgelig også opgaver inden for polering i samarbejde med vores professionelle samarbejdspartnere.

Så har du vinduer der skal pudses, solceller der skal rengøres, eller en facade der trænger til at blive renset ned, er det Bregne Service du skal have fat på.

Uanset om du er husejer, virksomhedsejer eller ejendomsadministrator, er vi klar til at hjælpe dig med netop din opgave – vi er nemlig altid klar med knofedtet.

Vi er stolte af vores grundige tilgang, og går ikke fra opgaven, før der er skinnende rent. Vi står for det hele fra vinduer og solceller til tagrender og fliser.

Det står vi for: Polering

Vinduer

Træt af snavsede ruder og uklar udsigt? Vi polerer dine vinduer i dybden med vores knofedt, erfaring og professionelle håndelag.

Solceller

Hold gang i dine solceller med en vask. Det er ikke kun overskyet vejr, der sænker produktionen – det gør skidt og snavs også. Det klarer vi hos Bregne Service.

Facader

Vil du også gerne gøre et godt indtryk? Vi sørger for at facaden på din bygning står skarpt med en facadevask.

Tage

Er dit tag grimt, plettet eller begroet med mos? Hos Bregne Service smukkeserer vi dit tag og giver det pleje, så det holder længere.

Tagrender

Vi sørger for at dine tagrender er frie og kan lede vandet væk som de skal. Så behøver du ikke bekymre dig om den sag.

Fliser

Hos Bregne Service renser vi dine udendørs fliser for alger, ukrudt og flisepest. Selvfølgelig så det giver et langtidsholdbart resultat.

Trappevask

Hos Bregne Service kan vi stå for trappevasken i samarbejde med vores professionelle samarbejdspartnere.

Fleksibel poleringsservice tilpasset dine behov

Vi forstår, at hver kunde har unikke krav til tidsplanen. Derfor tilbyder vi en fleksibel poleringsservice, tilpasset dine præferencer. Så uanset om du har brug for ugentlig eller månedlig service, vil vi sammen altid kunne skabe den pakke, der passer til dig og din ejendom. Lad Bregne Service stå for tagrender, solceller, fliser og facader så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig.

Vinduer

Er du træt af snavsede vinduer med pollen, skidt og støv?

Hos Bregne Service polerer vi dine vinduer i dybden med knofedt og professionelt håndelag. Det bedste? Vi kører ikke før resultatet skinner, og vi er sikre på at dine vinduer er blanke og fri for striber.
Kontakt Bregne Service »

Solceller

Få det optimale ud af dine solcellepaneler med jævnlig polering.

Lad Bregne Service holde dine solceller fri for fugleklatter, algebelægning, pollen og støv. På den måde får du de bedste forhold for at få det optimale ud af din investering, når solen skinner.

Vi tilbyder både engangsvask og løbende aftaler med fordelagtige priser – og hvis du har brug for tag-, facade-, eller fliserens i samme ombæring, så klarer vi selvfølgelig også det.
Kontakt Bregne Service »

Facader

En bygning uden alger, skidt og snavs, står bare skarpere. Hos Bregne Service tager vi os af dine bygninger, så facade altid præsenterer pænt, uanset om det er dig, dine gæster eller dine kunder der bruger bygningen. Facader og murværk kan imprægneres efter rens, så fugten ikke trænger ind i murværket.
Kontakt Bregne Service »

Tage

Et rent tag er et sundt tag. Det danske klima kan være hårdt ved huse og byggeri, og derfor er det vigtigt at holde sin ejendom vedlige.

Hos Bregne Service klarer vi algerne med en langtidsvirkende komponent så taget vedligeholder sin modstandskraft mod elementerne og det danske klima.

Bregne Service foretager tagrensning af alle slags tage i alle størrelser og alle højder. Husk at vi også gerne står for rens af tagrender, facader og solceller i samme ombæring.
Kontakt Bregne Service »

Tagrender

Tilstoppede tagrender gør hurtigt mere skade end gavn. Hos Bregne Service sørger vi for at fjerne nedfaldsblade, grannåle, grene og andet skidt, så regnvandet effektivt kan komme væk – så tagrenderne igen kan beskytte din ejendom og murværk mod frost-, fugt- og vandskader.

Bregne Service stiller med professionelt udstyr og sørger for, at tagrender og nedløb er fri og klar til det næste regnskyl.
Kontakt Bregne Service »

Fliser

Hos Bregne Service har vi hele pakken, og hjælper derfor også med afrensning og vedligehold af udendørsfliser for store og små virksomheder samt for private.

Vi sørger for at alger, ukrudt og flisepest forsvinder – og afslutter selvfølgelig med impregnering og fugesand. På den måde får du et flot resultat der varer længere. Det er Bregne Service.
Kontakt Bregne Service »

Trappevask

Hos Bregne Service koordinerer vi også trappevasken – vi har nemlig en dygtig samarbejdspartner, der sørger for at den skinner og bliver holdt så der altid er rent og pænt. 

Du behøver ikke tænke på hvem og hvordan, for den klarer vi hos Bregne Service.

Kontakt Bregne Service »

Få et uforpligtende tilbud på polering

Modtag nyhedsbrev