Haveservice og vedligehold af udearealer for erhverv

Hos Bregne Service ApS tilbyder vi skræddersyede løsninger til vedligeholdelse af udearealer hos både erhvervsvirksomheder og foreninger i hele Østjylland og dele af Midtjylland.

Vi gør det nemt for jer, så jeres udearealer altid er vedligeholdt og fremstår pæne, når I får gæster og/eller samarbejdspartnere på besøg.

Gør det nemt for jer selv. Få en firmaaftale hos Bregne Service ApS

Med en firmaaftale for vedligehold og haveservice af jeres udearealer med Bregne Service ApS kan I være sikre på, at jeres udendørs arealer altid står skarpt. Vi sørger for at gøre det nemt for jer, så jeres virksomhed altid er klar til at tage imod gæster og samarbejdspartnere.

Vi er specialiseret i vedligehold og haveservice af udearealer for firmaer. Derfor kan I trygt indgå et samarbejde med os. Vi sørger for vedligehold og service året rundt – også når vejrudsigten ikke lover solskin.

Få en samarbejdspartner, der udføre arbejde i høj kvalitet

Vi brænder for at hjælpe vores kunder med vedligehold og haveservice af deres udearealer. Vi er derfor først glade, når I er tilfredse med vores arbejde. Vores mission i Bregne Service ApS er at gøre det nemt for jer, så jeres udearealer altid står skarpt – både sommer og vinter.

Vi sætter en ære i at leverer et flot og grundigt stykke arbejde. Derfor kan I være sikrer på, at vi et samarbejde med Bregne Service ApS for vedligehold af jeres udearealer altid vil være af høj kvalitet.

Vi sørger for, at lave forventninger og opgaver er afstemt på forhånd. På den måde kan vi lave en plan for de første måneder af vores samarbejde, der både tager højde for jeres behov og ønsker samt sæson og vejrforhold.

Vi går op i, at vores kunder er tilfredse med vores udførte arbejde. Også når det gælder vedligehold og haveservice af udearealer hos erhverv. Derfor har vi en tilfredshedsgaranti, som sikrer vores kunder, at vi først forlader matriklen, når arbejdet er udført tilfredsstillende.

Erhvervsaftale for vedligehold af udearealer på op til flere adresser

Om I har en, tre eller mange flere adresser, hvis udearealer I ønsker vedligeholdt og serviceret af Bregne Service Aps, er underordnet. Vi laver et skræddersyet tilbud til jer ud fra jeres behov og ønsker til et samarbejde.

For os er der ikke forskel på vores arbejde, om I har en eller flere adresser, som vi vedligeholder udearealerne på. Vores arbejde vil være af samme høje kvalitet og med samme tilfredshedsgaranti uanset.

I er altid velkomne til at kontakte os og høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde jer af aftaler og samarbejde. Vi sidder klar ved mail og telefon, fremsender gerne et uforpligtende tilbud på baggrund af vores indledende korrespondance eller samtale.

Derfor skal I outsource vedligeholdelsen af jeres udearealer

Hvorfor indgå et samarbejde med os hos Bregne Service? For os er det helt enkelt. Vi gør det nemt for jer, når vi tager os af vedligeholdelse og haveservice af jeres udearealer. For udover at få kompetente folk på opgaven, så skal I ikke tænke på feriedage, sygedage, løn, pension, mm., som hvis I havde jeres egen vicevært eller havemand ansat.

Med Bregne Service ApS som samarbejdspartner på jeres vedligehold og haveservice af udearealer vil I være sikret høj kvalitet og udførsel af de aftalte opgaver til tiden. Vi er hurtige og effektive, og er kun en udgift for jer, når vi udføre opgaver i overensstemmelse med vores fælles plan og aftale.

Vi har også mulighed for at stille forskellige kompetencer til rådighed, så I kan få en fiormaaftale, der kommer hele veje rundt om jeres behov for vedligehold og haveservice af jeres udearealer. På den måde kan et samarbejde med os også være en god investering for jer, hvis I ikke har opgaver nok til en fast stilling som vicevært eller gartner.

Sådan kan vi vedligehold jeres udearealer med en firmaaftale

Græsslåning

Græsplænen skal passes og plejes gennem hele året, så du kan få mest muligt glæde af den. Vi klarer det for dig.

Hækkeklipning

Vi kan trimme og klippe din hæk eller busk, præcis efter dine ønsker, så du kan bruge tid på det, der er vigtigt.

Pasning af bede

Har du bede af planter og blomster, som pryder dine udearealer? Så kan Bregne Service hjælpe med at holde dem.

Flise- og facaderens

Få bugt med flisepesten eller den snavsede facade, så overfladerne står skarpt i solen. Vi er klar til at hjælpe dig.

Ukrudtsbekæmpelse

Fjernelse af ukrudt i bede, mellem fliser og andet hører til en af de trælse opgaver. Bed os om at bekæmpe ukrudten for dig. Vi hjælper dig gerne.

Algebekæmpelse

Få bugt med algerne på terrassen eller dine facader, så dine overflader står skarpt og klar til brug. Vi er klar til at hjælpe dig med at bekæmpe algerne.

Tagrender og -brønde

Vi sørger for rensning af dine tagrender og tagbrønde, så de holdes fri fra skidt og snavs. Ingen tagrende eller tagbrønd er for stoppet til os.

Vinduesvask

Beskidte vinduer er ligesom beskidte brilleglas – træls. Vi vasker dine vinduer, så du også kan få glæde af dine flotte udearealer indefra.

Opsamling af blade

Vi samler gerne dit haveaffald samt faldne og visne blade sammen for dig, så din have og dine udearealer igen står skarpt.

Opsamling af affald

Der er intet, der slår velholdte udearealer. Derfor sørger vi for at samle affald, der har samlet sig på din matrikel.

Vanding

Alt liv har brug for vand. Derfor hjælper vi dig gerne med at vande alt fra blomster, bede, hæk og plæne for at gøre det nemt for dig.

Viceværtservice

Nogle gange har hele din ejendom brug for en kærlig hånd. Vi sørger for alt fra din trappevask til vedligeholdelse af dine udearealer.

Få et uforpligtende tilbud på haveservice og vedligehold af udearealer for erhverv

Modtag nyhedsbrev