Ejendoms service?

Det står Bregne Service for.

Grundig og professionel ejendomsservice

Hos Bregne Service varetager vi opgaver inden for ejendomsservice. Så har du brug for en vicecært, en der står for udendørsarealerne, og som sørger for at varmecentralen bliver aflæst til tide, er det Bregne Service du skal have fat på. Uanset om du er virksomhedsejer eller ejendomsadministrator, er vi klar til at hjælpe dig med netop din opgave.

Vi er stolte af vores grundige tilgang, og går ikke fra opgaven, før den er løst korrekt. Vi står for det hele fra snerydning om vinteren til ind- og udflytningsrapporter.

Det står vi for: Ejendomsservice

Viceværtservice

Vi gør dagligdagen lettere ved at samle de mange praktiske ejendomsopgaver under ét ansvar, så det fungerer nemt for dig i praksis.

Snerydning

Vi rykker ud, selv når snedriverne er massive. Hos Bregne Service tilbyder vi snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse.

Beboerkontakt

Vi tager os af beboerkontakten i din ejendom, og selvfølgelig gør vi det med et smil. Når vi kender bygningerne, kender vi også beboerne.

Fejning af parkerings- og gangarealer

Vi sørger for at alle dine udendøresarealer ser flotte ud. Ud over fejning af parkerings- og gangarealer tilbyder vi hele paletten inden for haveservice.

Pasning og aflæsning af varmecentral

Vi holder hånd i hanke med pasningen og aflæsningen af varmecentralen og andre anlæg, så det altid foregår rettidigt og præcist.

Vedligehold af grønne arealer og bygninger

Hos Bregne Service klarer vi hele haven – uanset om du driver erhverv eller er privatperson. Udendøresarealer må nemlig godt se pæne ud.

Affaldshåndtering

Affaldshåndtering er en træls opgave, men hvis det mangler, er det ofte til gene for beboerne. Hos Bregne Service klarer vi den gerne.

Kontrol af belysning

Belysning der er ude af drift kan være helt sort. Derfor kontrollerer vi belysningen i dine bygninger og efterlader intet til tilfældighederne.

Udskiftning af navneskilte

Vi sørger for udskiftning af navneskilte i dine bygninger, så dine beboere ikke bliver irriterede over gamle navne på deres dør.

Ind- og udflytningsrapporter

Vi klarer fodarbejdet med ind- og udflytningsrapporter, så du kan koncentrere dig om andre ting imens.

Fremvisning af lejemål

Hos Bregne Service tager vi gerne tjansen med fremvisning af dine lejemål. Den klarer vi med et smil.

Trappevask

Hos Bregne Service tilbyder vi trappevask i samarbejde med vores professionelle samarbejdspartnere.

Fleksibel ejendomsservice tilpasset dine behov

Vi forstår, at hver kunde har unikke krav i forhold til både deres ejendom og tidsplanen. Derfor tilbyder vi en fleksibel ejendomsservice, tilpasset dine præferencer. Så uanset om du har brug for ugentlig eller månedlig service, vil vi sammen altid kunne skabe den pakke, der passer til dig. Lad Bregne Service stå for viceværtservice, udskiftning af navneskilte, fremvisning og alt det andet, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig.

Viceværtservice

Hos Bregne Service laver vi totalløsninger, der fungerer i praksis, fordi mange opgaver er samlet under ét ansvar.

Det gør dagligdagen lettere for dig, fordi vi klarer alle de praktiske foranstaltninger – og selvfølgelig skræddersyer en løsning, der er tilpasset lige netop dine og din ejendoms behov.
Kontakt Bregne Service »

Snerydning

Når sneen begraver veje og stier, står vi klar til at rydde og salte. Hos Bregne Service er vi ikke blege for at trække i arbejdstøjet, og rydder selvfølgelig både fortove, veje og P-pladser – så du overholder dit ansvar og samtidig forebygger skader. Vi bekæmper vinterens gener i et effektivt tempo, uden at det kan ses på resultatet.

Kort sagt: Vi står for glatførebekæmpelse og saltning, så du kan blive indendørs i varmen, og lave dét, der betyder noget for dig.
Kontakt Bregne Service »

Beboerkontakt

Lad os tage os professionelt af dine beboere og deres spørgsmål, så du kan bruge tiden på det, der er vigtigt for dig.

Hos Bregne Service har vi stor erfaring med alt det praktiske, samt en venlig tone, som gør, at vi kan løse opgaverne sammen med dine beboere – uden at forstyrre dig med små sager.
Kontakt Bregne Service »

Fejning af parkerings- og gangarealer

Lad Bregne Service stå for at holde dine udendørsarealer fejede og rene, så de altid tager sig bedst ud. Vi tilbyder både serviceaftaler og enkelte rengøringer.

Uanset om du er privat, driver en boligforening eller erhverv, er vi klar med fejemaskine og kost. Skal ukrudtet også have en tur? Så klarer vi også det, så du kan bruge din tid der, hvor det giver bedst mening for dig.
Kontakt Bregne Service »

Pasning og aflæsning af varmecentral

Brug for mere tid? Så lad Bregne Service stå for pasning og aflæsning af din varmecentral og andre anlæg. Vi sørger for at alting foregår rettidigt, præcist og at alting altid virker som det skal.

Ønsker du hele pakken? Vi laver gerne en specialsyet pakkeløsning til dig, hvor du frit kan vælge mellem vores mange services indenfor haveservice, polering og ejendomsservice til private og erhverv.
Kontakt Bregne Service »

Vedligehold af grønne arealer og bygninger

Lad Bregne Service stå for dine udendørsarealer. Med vores grønne fingre og sans for detaljen, klarer vi alt fra fræsning, beskæring og hækkeklipning til rensning af anlæg, tagrender mm. 

Læs mere om vores haveservice her.

Affaldshåndtering

Træt af affald og lange ture til genbrugspladsen? Hos Bregne Service står vi for at affaldet kommer det rigtige sted hen og hurtigt kommer afsted, så du ikke skal kigge på det længere end højst nødvendigt.

Vi hjælper både private og virksomheder, så der er mere tid til at udføre jobbet og skabe værdi.
Kontakt Bregne Service »

Kontrol af belysning

Har din ejendom lys der driller og lamper der periodisk blinker eller går ud? Hos Bregne Service tilbyder vi kontrol af belysning i din ejendom eller boligforening.

Vi udfører en omfattende kontrol og efterlader intet til tilfældighederne. Inden vi går, virker alt som det skal.

Brug for en hovedrengøring eller andre former for ejendomsservice? Det klarer Bregne Service selvfølgelig også, så du ikke behøver.
Kontakt Bregne Service »

Udskiftning af navneskilte

Vi sørger for at navneskilte bliver skiftet hurtigt ud på dørtelefon, postkasse og dør når der flytter en ny beboer ind – så der ikke opstår forvirring og irritation over gamle navne.

Kontakt Bregne Service »

Ind- og udflytningsrapporter

Træt af rapporter og papirarbejde, når dine beboere flytter ind og ud? Intet problem – den griber Bregne Service.

Vi holder styr på flyttesyn og klarer selvfølgelig også fremvisning af lejemål, hvis du ønsker dette.
Kontakt Bregne Service »

Fremvisning af lejemål

Lad Bregne Service stå for fremvisning af lejemål, så du nemt og hurtigt kan få lejet lejligheder og erhvervslokaler ud.

Vi arbejder fleksibelt og finder hurtig en tid, så dine nye lejere, hurtigt og smertefrit kan se deres nye hjem eller lokaler.
Kontakt Bregne Service »

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Modtag nyhedsbrev