Haveservice?

Det står Bregne Service for.

Bregne Service – Haveservice Østjylland

Grundig haveservice til privat og erhverv

Hos Bregne Service forstår vi vigtigheden af veltrimmede og velholdte udendørsarealer. Uanset om du er husejer, virksomhedsejer eller ejendomsadministrator, tilpasser vi vores haveservice til dine behov. Du kan stole på, at vores dedikerede folk er klar til at tackle lige netop din opgave – vi er nemlig ikke bange for at trække i arbejdstøjet.

Vi er stolte af vores sans for detaljer og grundige tilgang, der sikrer, at hvert udeareal vil stå skarpt med vores haveservice. Fra græsslåning og algebekæmpelse til pasning af bede og opsamling af affald står vi for det hele, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

Det står vi for: Haveservice

Græsslåning

Græsplænen skal passes og plejes gennem hele året, så du kan få mest muligt glæde af den. Det klarer vi for dig.

Hækklipning

Vi kan trimme og klippe din hæk eller busk, præcis efter dine ønsker, så du kan bruge tid på det, der er vigtigt.

Pasning af bede

Har du bede af planter og blomster, som pryder dine udearealer? Så kan Bregne Service hjælpe med at holde dem.

Flise- og facaderens

Få bugt med flisepesten eller den snavsede facade, så overfladerne står skarpt i solen. Vi er klar til at hjælpe dig.

Ukrudtsbekæmpelse

Fjernelse af ukrudt i bede, mellem fliser og andet hører til en af de trælse opgaver. Bed os om at bekæmpe ukrudten for dig. Vi hjælper dig gerne.

Algebekæmpelse

Få bugt med algerne på terrassen eller dine facader, så dine overflader står skarpt og klar til brug. Vi er klar til at hjælpe dig med at bekæmpe algerne.

Tagrender og tagbrønde

Vi sørger for rensning af dine tagrender og tagbrønde, så de holdes fri fra skidt og snavs. Ingen tagrende eller tagbrønd er for stoppet til os.

Vinduesvask

Beskidte vinduer er ligesom beskidt brilleglas – træls. Vi vasker dine vinduer, så du også kan få glæde af dine flotte udearealer indefra.

Opsamling af blade

Vi samler gerne dit haveaffald samt faldne og visne blade sammen for dig, så din have og dine udearealer igen står skarpt.

Vanding

Alt liv har brug for vand. Derfor hjælper vi dig gerne med at vande alt fra blomster, bede, hæk og plæne for at gøre det nemt for dig.

Opsamling af affald

Der er intet, der slår velholdte udearealer. Derfor sørger vi for at samle affald, der har samlet sig på din matrikel.

Viceværtservice

Nogle gange har hele din ejendom brug for en kærlig hånd. Vi sørger for alt vedligeholdelse af dine udearealer.

Bregne Service – Haveservice Østjylland

Fleksibel haveservice tilpasset dine behov

Vi forstår, at hver kunde har unikke krav til tidsplanen. Derfor tilbyder vi en fleksibel haveservice, tilpasset dine præferencer. Så uanset om du har brug for ugentlig eller månedlig service, vil vi sammen altid kunne skabe den pakke, der passer til dig og dine udendørsarealer. Lad Bregne Service stå for ukrudt, alger og udendørsarealer, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig.

Græsslåning

Hos Bregne Service sørger vi for, at din græsplæne spiller hele året. Lad os stå for at passe og pleje den, så kanterne altid står skarpt og plænen er grøn og lækker uden mos.
Kontakt Bregne Service »

Hækklipning

Hos Bregne Service har vi øje for detalje – og der er ikke noget flottere end veltrimmede udearealer, hvor hække og buske står knivskarpt.

Vi står for at passe din hæk og dine buske præcist som du gerne vil have det, uanset om det er formklippet eller med lige linjer.
Kontakt Bregne Service »

Pasning af bede

Overlad dine bede til Bregne Service. Vi står for at dine plante- og blomsterbede er fri for ukrudt, gødet og bliver afdækket efter behov, når vinteren træder i karakter.

Vi passer dine bede til UG, så du kan nyde smukke velpassede bede, uden alt arbejdet.
Kontakt Bregne Service »

Flise- og facaderens

Et velpasset udeareal bliver kun smukkere, når flisegange, terrasser og facader er rene og fri for flisepest. Nyd det samlede resultat, når Bregne Service har været forbi.
Kontakt Bregne Service »

Ukrudtsbekæmpelse

Hos Bregne Service holder vi ukrudten i skak. Vi klarer den trælse opgave for dig, så du kan nyde terasser, flisegange, grus og bede uden skyggen af det ukrudt.

Når vi står for have og udearealer, kan du rolig læne dig tilbage og bruge tiden på det, der er vigtigere hos dig, end at pille ukrudt.
Kontakt Bregne Service »

Algebekæmpelse

Kom i bund med grimme alger og skjolder på sten og facader. Hos Bregne Service holder vi dine overflader pæne, så du kan nyde terrasser, facader og flisegange i solen uden at tænke alt rengøringarbejdet med at holde dem.

Læs mere om algebekæmpelse her »

Tagrender og tagbrønde

Lad Bregne Service stå for at holde dine tagrender og tagbrønde fri for skidt og snavs, så de altid er klar til det næste regnskyl.

Vi sørger for at nedfaldsblade, grannåle, grene og andet skidt bliver fjernet og kørt væk, så du ikke behøver balancere på en stige i regn og blæst, næste gang uvejret rammer.
Kontakt Bregne Service »

Vinduesvask

Hos Bregne Service sørger vi for, at du har et godt udsyn på dine smukke og velpassede udearealer. Vi sørger for at dine vinduer er rene, krystalklare og uden striber.

Vi vasker altid i kalkfrit vand, så du får det bedste resultat hver gang vi er forbi. Læs mere om vores andre poleringsservices her.

Opsamling af blade

Hos Bregne Service klarer vi også efterårets blade og årets andet haveaffald. Vi river og samler blade og haveaffald sammen, afskaffer det, og sørger for, at din have og udendørsarealer altid står skarpt.

Læn dig tilbage mens Bregne Service klarer havearbejdet og vedligholdelsen for dig.
Kontakt Bregne Service »

Vanding

Hos Bregne Service passer vi på dine planter, plæne, træer og blomster, så de giver det bedste udbytte og altid har de bedste forudsætninger for at trives.

Vi vander hvor der er brug for det, når der er brug for det, så du altid kan nyde et smukt resultat og udearealer med en grøn frodig plæne og blomster i overflod.
Kontakt Bregne Service »

Opsamling af affald

Hos Bregne Service er vi ikke bange for at trække i arbejdstøjet. Vi opsamler med glæde affald på dine udendørsarealer og matrikel, så alt står skarpt – og du ikke behøver at tænke på det sure arbejde.
Kontakt Bregne Service »

Viceværtservice

Vi giver hele din ejendom en kærlig hånd, så du kan bruge din tid og ressourcer, der hvor det giver bedst mening for dig. 

Når Bregne Service er din viceværtservice, kan du være sikker på at din ejendom altid står skarpt uanset årstid og vejrforhold. 

Har du brug for mere? Læs mere om vores ejendomsservice her.

Få et uforpligtende tilbud på haveservice

Modtag nyhedsbrev